שאתם בונים לכם תפריט באתר, בשלב של הקופה תוכלו לדעת כמה פריטים יקבל כל אדם כך תקבלו תמונה ברורה יותר.
הממוצע לסועד הוא 3-4 מנות אישיות + מנת ירק , וקינוח תמיד בא טוב...
שאתם בונים לכם תפריט באתר, בשלב של הקופה תוכלו לדעת כמה פריטים יקבל כל אדם כך תקבלו תמונה ברורה יותר.
הממוצע לסועד הוא 3-4 מנות אישיות + מנת ירק , וקינוח תמיד בא טוב...
תוכלו למצוא אצל בוזיטו פירות וירקות מגולפים בעבודת יד במגוון עיצובים שונים ומיוחדים: לוגו של החברה שלכם, שמות, פרחים, ואפילו דיוקן של אהובכם...
ניתן לשדרג את הזמנתכם באלמנטים שונים לעיצוב האווירה, אנשי צוות, עמדות שתייה חמה וקרה, כלים חד/רב פעמיים מהודרים ודוכני מזון קונפסט שונים
מי שלקח חלק בתכנון של יום עיון צריך להכיר את ריבוי המשימות וההחלטות שצריך לקחת כדי להבטיח את הצלחת האירוע.
אירועים מסוג זה בדרך כלל רבי משתתפים ומתפרשים על יום שלם ולעתים על מספר ימים ולפעמים בכמה מוקדים שונים.
אצלנו בבוזיטו ניתן לקבל תחת קורת גג אחת שירותי כיבוד מתקדמים כגון: דוכני מזון פינגר פוד, עמדות שתייה חמה וקרה , קינוחים, ארוחות חמות ועוד...
בנוסף למערך הקולינרי שלנו , ניתן למצוא מתנות מקוריות ומיוחדות ממגוון תחומים שונים ומארזי מתנה .